Skip to content
Haardhout-De-Steeg-Sponsor-DVV

Haardhout De Steeg Trots Nieuwe Sponsor van DVV

Duiven, 1-2-2024 – Met grote trots kondigt Haardhout De Steeg, één van de vooraanstaande leveranciers van kwaliteitshaardhout in regio Arnhem en omstreken, zijn recente sponsoring aan -van de Duivense voetbalvereniging DVV. Deze nieuwe samenwerking onderstreept onze toewijding aan lokale gemeenschappen en onze passie voor sport en -gezondheid!

Als jong en dynamisch bedrijf, opgericht door drie ondernemende vrienden, is Haardhout De Steeg altijd op zoek naar manieren om positieve bijdragen te leveren aan onze lokale gemeenschap. Door het sponsoren van DVV willen we laten zien dat onze betrokkenheid verder reikt dan alleen het zakelijke aspect. Sport verbindt, en wij zijn enthousiast om die verbinding te ondersteunen met DVV, een club met een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap van spelers en supporters.

Waarom Haardhout De Steeg sponsor is geworden?

Onze sponsoring omvat nieuwe borden langs het hoofdveld van DVV, waarmee we niet alleen de club ondersteunen, maar ook onze betrokkenheid bij de lokale sport tonen. We geloven dat dit initiatief zal bijdragen aan de verdere groei en het succes van de club, en we zijn opgewonden om deel uit te maken van deze reis.

Samen groeien!

Deze samenwerking met DVV symboliseert onze ambitie om als bedrijf samen met de lokale gemeenschap te groeien. Door lokale initiatieven zoals deze te ondersteunen, hopen we een positieve impact te maken en tegelijkertijd de bekendheid van Haardhout De Steeg in de regio te vergroten.

“We zijn meer dan alleen een bedrijf dat haardhout levert; we zijn onderdeel van een gemeenschap in Duiven geworden. Het ondersteunen van DVV stelt ons in staat om iets terug te geven en tegelijkertijd de kracht van lokale samenwerking te benadrukken,” zegt David Wunderink, medeoprichter van Haardhout De Steeg.

Vooruitblik samenwerking

We kijken uit naar de toekomstige successen van DVV en zijn trots om als sponsor een rol te spelen in het ondersteunen van de lokale sportinfrastructuur. Samen met DVV hopen we vele spannende momenten te delen en tegelijkertijd de warmte en gemeenschapszin te verspreiden waar Haardhout De Steeg voor staat.

Blijf onze website volgen voor updates over onze samenwerking met DVV en andere initiatieven binnen de gemeenschap.

Samen maken we het verschil – op het veld en daarbuiten.

Met sportieve groet,

Het Team van Haardhout De Steeg