Skip to content

Houtpellets van Haardhout De Steeg

Bij Haardhout De Steeg vindt u premium kwaliteit houtpellets, ideaal voor uw pelletkachel. Onze houtpellets staan garant voor een efficiënte verwarming van uw woning of bedrijfsruimte, met het oog op duurzaamheid en een lange levensduur van uw kachel. Wij zijn toegewijd aan het leveren van alleen de beste kwaliteit en duurzaam geproduceerde houtpellets, daarom bieden wij u exclusief topmerken aan zoals Plospan en Jaso. Onze pellets kunnen thuis geleverd worden of op afspraak afgehaald op onze locatie in Duiven. 

Ontdek onze hoge kwaliteit houtpellets!

 • Houtpellets Jaso Excellent Wit - Achterkant - Haardhout De Steeg

  Houtpellets Jaso Excellent Wit – per zak á 15 kg – Afhaal

  8.99 Incl BTW.
  Toevoegen aan winkelwagen
 • Houtpellets Jaso Excellent Wit - 30 zakken á 15 kg - Haardhout De Steeg

  Houtpellets Jaso Excellent Wit – 30 zakken á 15 kg – 450KG

  219.00259.00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • Houtpellets Jaso Excellent Wit - 65 zakken á 15 kg - 975KG- Haardhout De Steeg

  Houtpellets Jaso Excellent Wit – 65 zakken á 15 kg – 975KG

  405.00445.00 Incl BTW.
  Opties selecteren

Wat is een pelletkachel?

Een pelletkachel biedt een moderne en efficiënte manier om uw huis te verwarmen, met een rendement dat aanzienlijk hoger ligt dan dat van traditionele openhaarden. Deze kachels gebruiken houtpellets als brandstof en werken met een automatische toevoer vanuit een voorraadbunker, geregeld door een computergestuurde vijzel. Veel pelletkachels zijn uitgerust met een automatische ontsteking en een thermostaat voor constante temperatuurregeling. De geavanceerdere modellen kunnen zelfs aangesloten worden op uw CV-systeem.

Keuze uit houtpellets: wit of bruine pellets?

Bij Haardhout De Steeg kunt u kiezen uit witte houtpellets of een mix van bruine pellets, afhankelijk van uw kacheltype en voorkeuren. Onze mixpellets combineren naaldhout en loofhout voor een hoger rendement en lager verbruik, terwijl onze witte pellets, gemaakt van 100% naaldhout, zorgen voor een langere brandduur.

Plospan Houtpellets

De Plospan houtpellets zijn vervaardigd van lokaal ingezameld, schoon en onbehandeld resthout. Dit maakt deze pellets niet alleen duurzaam maar zorgt ook voor het behoud van onze bossen. Met keurmerken zoals ENplus A1, Better Biomass, en DINplus A1, garanderen deze pellets een milieuvriendelijke en efficiënte verwarming.

JASO Houtpellets

De JASO Excellent houtpellets zijn vervaardigd uit 100% puur naaldhout, en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Als een Nederlands merk dat nauw samenwerkt met Haardhout De Steeg, biedt JASO een betrouwbaar en duurzaam product voor uw pelletkachel.

Haardhout De Steeg -Haardhout- team
Haardhout De Steeg -Haardhout- team

Verantwoord verwarmen met pelletkachels

Het kiezen voor de juiste houtpellets is cruciaal voor een verantwoorde en efficiënte verwarming. De pellets van Haardhout De Steeg zijn vervaardigd uit duurzame bronnen en vrij van vervuilende lijmstoffen, waardoor u niet alleen uw kachel beschermt maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

De Voordelen van een pelletkachel

 • Hoog Rendement: Bijna volledige omzetting van brandstof in warmte.
 • Gebruikersgemak: Eenvoudige temperatuurregeling en programmeerbare tijdschema’s.
 • Duurzaamheid: Gemaakt van geperst houtafval voor een lagere CO2-uitstoot.
 • Kostenbesparing: Een hogere efficiëntie betekent minder brandstofverbruik en meer besparing.

Waarom kiezen voor pellets van Haardhout De Steeg?

Bij Haardhout De Steeg staan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid voorop. Of u nu gaat voor de gelijkmatige en lange verbranding van Plospan of de snelle warmteafgifte en minimale asresten van JASO, bij ons vindt u de ideale houtpellets voor uw pelletkachel.

Heeft u vragen of wilt u advies over de beste keuze voor uw situatie? Ons team staat klaar om u te helpen. Bezoek onze website en ontdek het volledige aanbod van Haardhout De Steeg voor een duurzame en warme winter.

Houtpellets - pelletkachel - verkleind

Voordelen van ons haardhout