Skip to content

Haardhout groothandel

Welkom bij Haardhout De Steeg, uw betrouwbare partner in de groothandel van openhaardhout. Als één van de grootste spelers in Nederland op het gebied van openhaardhout, zijn wij gespecialiseerd in de levering van kwalitatief hoogwaardig haardhout in bulk aan zowel groothandels als wederverkopers.

Kwalitatief haardhout voor groothandel en wederverkopers

Uitgebreid assortiment hout voor de groothandel

Bij Haardhout De Steeg richten we ons op het leveren van een breed scala aan openhaardhout producten. Ons assortiment bestaat uit los gestort haardhout, haardhout in kratten of netzakken. We bieden scherpe handelsprijzen, waarmee we ons onderscheiden in de markt.

Bulk leveringen hout en efficiënt transport

We zijn in staat om volle trailers openhaardhout binnen Nederland te leveren tegen zeer concurrerende tarieven. Onze goede logistieke partners garanderen een uitstekende en snelle levering van onze producten. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner voor groothandelaren en wederverkopers in openhaardhout.

Levering haardhout in bulk

Containers Haardhout 

Met een containercombinatie is het mogelijk om twee containers van 40 M3 te transporteren. De vrachtwagen is in staat om de containers los van elkaar te kippen (zie foto) het is dus mogelijk om het haardhout te storten op minder goed bereikbare plekken.

container haardhout bulk - groothandel
Haardhout groothandel walking floor

Walking floor trailer haardhout

Een walking floor trailer 90 M3 is een speciaal type trailer met een beweegbare vloer, deze trailer hoeft dus niet te kippen en is in staat om makkelijker in loodsen of een kapschuur te lossen. Let op, een walking floor trailer is minder wendbaar en kan alleen op ruimere erven en terreinen komen.

Vers of droog mix haardhout bulk

We leveren doorgaans een mix van vers of droog eiken, essen, berken en beuken haardhout in bulk. We focussen ons enkel op de hardere houtsoorten voor optimale kwaliteit. Al ons hout is machinaal op 25 cm gezaagd en zorgvuldig gezeefd na het kloven voor optimale kwaliteit, waardoor wij garant staan voor uitstekend brandhout. Perfect voor de wederverkoop aan uw lokale klanten. Haardhout bulk kan geleverd worden als vers of ovendroog. Het ovendroge hout bevat een gemiddeld vochtpercentage van onder de 20%. 

Haardhout grote hoeveelheden

Ovendroog haardhout groothandel

Bij Haardhout De Steeg zetten we ons in voor duurzaamheid. Een belangrijk onderdeel hiervan is de manier waarop we ons haardhout drogen. Wij geloven  in de kracht van een natuurlijk droogproces voor ons hout.

Ons haardhout wordt voornamelijk natuurlijk gedroogd. Deze traditionele methode van drogen neemt meer tijd in beslag dan kunstmatige droogmethoden, maar het resultaat is super. Hoewel natuurlijke luchtdroging onze voorkeursmethode is, zijn er momenten waarop we het droogproces moeten versnellen om aan de vraag te voldoen. In dat geval gebruiken we een duurzame methode waarbij restwarmte van lokale productieprocessen wordt ingezet. Deze restwarmte, die anders verloren zou gaan, wordt gebruikt om ons hout extra te drogen.

Vraag uw offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van grotere hoeveelheden haardhout voor uw groothandel of wederverkoop? Neem contact met ons op voor een offerte en ontdek onze actuele prijzen. Wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen met onze kwalitatieve producten en flexibele logistieke oplossingen.

Haardhout De Steeg – Uw partner voor groothandel in kwaliteitshaardhout.

Vraag uw groothandel offerte aan

Haardhout groothandel - bulk

Voordelen van ons haardhout