Skip to content

Haardhout De Steeg wordt gerund door drie jonge ondernemers uit De Steeg (Gld). 

In 2016 zijn wij, naast onze studies, gestart met Haardhout De Steeg. Wij zijn vanaf de middelbare school samen ondernemend bezig. Wij gaan graag een uitdaging aan, zetten onze schouders eronder en zijn niet vies van hard werken.  Door de nauwe verbinding met het agrarische leven en het werken in deze sector komen we ook veel in aanraking met bosbouw. Zo groeide het idee om samen lokaal haardhout te gaan produceren en verkopen. Hiermee komt onze passie voor ondernemen tot leven en voorzien we onze klanten van gezelligheid in huis in de vorm van een goed haardvuur. Onze drive is om kwalitatief goed haardhout te leveren tegen een concurrerende prijs. Door al het werk in eigen beheer uit te voeren, verzekeren we u van de beste kwaliteit haardhout. Inmiddels zijn we een van de grootste in de regio Arnhem en omstreken en zijn de activiteiten uitgebreid met het bedrijf Haardhout-Fabriek voor landelijke dekking. 

Je hebt Haardhout, en je hebt Haardhout-De Steeg! 

Met vriendelijke groeten,

Rik Blom

Joeri Arentsen

David Wunderink 

Waarom Haardhout De Steeg?

Bij Haardhout De Steeg kiest u niet alleen voor uitstekend haardhout, maar ook voor de passie en toewijding van drie jonge ondernemers: Joeri Arentsen, Rik Blom en David Wunderink. Gestart in De Steeg (Gld), hebben deze drie heren een bijzondere reis afgelegd om u van het beste haardhout te voorzien.

Gedreven Ondernemerschap: Al vanaf hun middelbare schooltijd bundelden Joeri, Rik en David hun krachten en ondernemersgeest. In 2016, temidden van hun studieactiviteiten, kwam het idee tot leven om lokaal haardhout te gaan produceren en verkopen. Een idee dat ontstond uit hun nauwe band met het agrarische leven en hun ervaringen in de bosbouwsector.

Passie en Kwaliteit: Bij Haardhout De Steeg draait alles om passie. Passie voor ondernemen, voor kwaliteit en voor het brengen van gezelligheid in elk huishouden. Een knisperend haardvuur is immers een bron van warmte en sfeer. Met deze gedachte leveren Joeri, Rik en David haardhout van topkwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Meer dan een Product: Bij Haardhout De Steeg koopt u niet zomaar haardhout. U koopt een verhaal, een visie en de inzet van drie ondernemers die hun hart en ziel in hun bedrijf leggen. Ze gaan elke uitdaging aan, werken keihard en streven ernaar om hun klanten altijd het allerbeste te bieden.

Kiezen voor Haardhout De Steeg betekent kiezen voor kwaliteit, passie en een stukje persoonlijke toewijding. Warm uw huis met ons hout en voel het verschil.

Voordelen van ons haardhout