Skip to content
sf-21
Je hebt haardhout … en Haardhout De Steeg!
De beste kwaliteit hout voor een gunstige prijs – dat is waarop u kunt rekenen bij Haardhout De Steeg. Dus: alleen de betere houtsoorten, alles op 25 cm lengte gezaagd en gezeefd. En: kuub = kuub. Vanzelfsprekend, vinden wij.
Verantwoord bosbeheer

Lokaal geproduceerd haardhout

Thuis bezorgd

Op zaterdagen bij u thuis bezorgd

Gemiddelde score 4,3

Vele tevreden klanten gingen u voor

Populaire producten

De meest verkochte producten 

 • Uit voorraad

  Haardhout berken droog

  185.00 Incl BTW.
  Meer informatie
 • Uit voorraad

  Haardhout mix droog

  185.00 Incl BTW.
  Meer informatie
 • Uit voorraad

  Haardhout mix vers

  175.00 Incl BTW.
  Meer informatie

Verantwoord haardhout uit Nederland

Het haardhout van Haardhout De Steeg wordt volledig betrokken uit Nederlandse bossen. 
Productie van haardhout

 Het openhaardhout wordt volledig in eigen beheer geproduceerd. Door de productie in eigen beheer uit te voeren zorgen we voor een constante kwaliteit en zijn we minder afhankelijk van overige partijen. We kopen daarnaast lokaal in bij Nederlandse bedrijven. Zo steunen we de lokale economie en kopen we duurzaam hout. Ons hout wordt natuurlijk gedroogd voor minder milieubelasting. 

Bezorging van brandhout in regio Arnhem en omstreken

Haardhout De Steeg levert openhaardhout lokaal in de regio Arnhem en omstreken. De bezorging van het haardhout gaat met een aanhanger, deze kan 3 kuub (3×1,3m3 los gestort) in een rit meenemen. Het haardhout wordt op een plek naar wens gestort (Let wel op de lengte / breedte en ondergrond waar gestort moet worden).

Bezorging wordt hoofdzakelijk op zaterdagen uitgevoerd. Voor de datum van bezorging wordt contact met u opgenomen. Haardhout De Steeg levert onder andere in; Arnhem, De Steeg, Rheden, Dieren, Velp, Duiven, Zevenaar en omstreken. 

Haardhout opslag

De basis voorwaarden voor goed stookbaar hout zijn natuurlijk dat het haardhout gedroogd is. Vervolgens moet het haardhout op een plek worden opgeslagen waar een goede ventilatie mogelijk is en het haardhout droog kan worden opgeslagen. klik hier voor meer informatie 

Bodem Gigant

Heeft u een tuin en zoekt u producten om bodemleven en planten welzijn te verhogen? neem eens een kijkje op onze nieuwe webshop Bodem Gigant  de specialist in bodem verbeteraars en bedekkers. 

Atijd weer fijn als de heren van Haardhout de steeg zijn langs geweest! Mooi droog hout, prompte service! Mijn voorraad voor de winter is weer aangevuld.... Laat de zomer maar komen 😉
27-6-2022
Zeer tevreden met uitstekend hout. Door de vriendelijke, professionele aanpak, met klantgerichte instelling, heb ik uitstekend hout op een mij geschikt moment kunnen ontvangen.
24-6-2022
Goed hout en goede service
20-6-2022
Prima en netjes op tijd geleverd. Vriendelijke bezorger. Stortte het hout waar ik het neergelegd wilde hebben.
20-6-2022
Prima levering van goed haardhout Prima levering van goed hout. Goed hout en stipt op tijd. Uitstekende communicatie en service.
30-5-2022

Voordelen van ons haardhout